Ungdomsafdelingen

UNGDOM- OG BØRNE HOLD

Nederst på siden er en oversigt over vores træninger i UNGDOMS afdelingen. 

Ungdomsafdelingen har deres egen facebook gruppe. Turbo-holdet har deres helt egen. Se links i menu øverst på klubbens hjemmeside.   

Holdene er gradueret i forhold til Ontrail.dk' sværhedsgrader for MTB-spor (se figur nedenfor, kilde: mtbx.dk). Det er vigtigt, at du vælger et niveau som passer til dig - både af sikkerhedsmæssige og undervisningsmæssige årsager.Tal med trænerne, hvis du er i tvivl om, hvor du hører hjemme.

 

 

 

 

 

 

TRÆNING SÆSON 2023 

Alle hold starter umiddelbart efter sommertidens indtræden ultimo marts måned og løber frem til starten af efterårsferien 2023. Holdene følger skolernes ferier, hvor der ikke er træning. Som udgangspunkt vil alle hold træne i de angivne hverdage frem til uge 42 (efterårsferien). I vinterhavlåret - dvs. efter uge 42 og frem til start på sommertid i marts - vil der arrangeres træning i weekenden - dog planlægges dette internt på hvert enkelt hold, ligesom en evt. vinterpause kan aftales. Nogle hold vil evt. blive slået sammen i vinterhalvåret.

Morten Lauritzen er tovholder på ungdoms- og børneholdene. Morten kan kontaktes på tlf: 23996664, i tilfælde af spørgsmål. 

Mødested: Alle hold mødes på p-plads ved Svendborg Efterskole, Skårupøre Strandvej 3, 5700 Svendborg

HUSK:

# Cykelhjelm er påbudt!

# Medbring en cykelslange, en vanddunk samt cykelhandsker.

# Tjek at cyklen er i en stand, så den kan benyttes i skoven

 

BOBLERE - MIX

 

BOBLERE - PIGER

 

 TRAIL JUNIOR

 

TURBO

 

XC MIX - FART OG TEKNIK I SPORET (kombineret ungdom og voksen hold) kører ikke i efteråret 2023

 

RACE (holdet er pt på standby - der kommer info her og på ungdomsafedlingens facebook side hvis holdet aktiveres igen)