Kvindeafdelingen

VELKOMMEN TIL KVINDEAFDELINGEN

Vi ønsker at Mountainbike er for alle og har noteret stigende interesse blandt kvinder. Derfor har vi OGSÅ en KVINDEafdeling, så vi kan nyde den dejlige sport i fælleskab.

Vi har ugentlige træninger igennem sommerhalvåret - Se nedenfor.

På denne hjemmeside SAMT igennem en lukket Facebook-gruppe for KVINDEafdelingen, kommunikerer vi om træninger/ture/etc. Bliv medlem af Svendborg Mountainbike Klub og få adgang til Facebook-gruppen. 

Afdelingens FACEBOOK: Svendborg MTB Kvinder

 

Mødested for alle Træninger: Som udgangspunkt på parkeringspladsen ved Svendborg Sport- og Medieefterkole, Skårupøre Strandvej 3, 5700 Svendborg.

 

Træning/Sommerhalvåret 2021 (fra 7. april frem til Efterårsferien): 

I år har vi tre kvindehold med tre forskellige niveauer, alle med dygtige kvindelige trænere og hjælpetrænere. Vi kvinder er alle forskellige, men vores oplevelse i kvindegruppen er, at vi kvinder er gode til at løfte hinanden, til at støtte, heppe og rose hinanden. – Vi tør mere, når vi kan se, at andre kvinder i gruppen tør lave et hop, køre over en bro, forcere en skinny eller køre ned ad en stejl skråning. - Når du kan, så kan jeg også!

Udgangspunktet for Kvinder Motion er motion, hygge og fællesskab. Vi cykler ikke hurtigere end alle kan være med. Vi er store og små, ældre og yngre. Vi har stor fokus på sikkerhed og tryghed. Træningen er for alle klubmedlemmer og vil blive differentieret i forhold til niveauet i den fremmødte gruppe. Er du i tvivl, om det er noget for dig at køre på et af kvindeholdene, så mød op og kør med en gang eller to førend du bestemmer dig, eller ring og få en snak med en af de kvindelige trænere.

 

KVINDER BEGYNDER

 

KVINDER FORTSÆTTER

 

KVINDER ØVEDE

 

Følg med i klubbens kvinde-facebookgruppe.

 

Vi glæder os til at se dig på holdet. VEL MØDT!

Hilsen Q-Trænerne