Kvindeafdelingen

Velkommen til vores KVINDEafdeling.

Vi ønsker at Mountainbike er for alle og har noteret stigende interesse blandt kvinder. Derfor har vi OGSÅ en KVINDEafdeling, så vi kan nyde den dejlige sport i fælleskab.

Vi har ugentlige træninger igennem sommerhalvåret - Se nedenfor.

På denne hjemmeside SAMT igennem en lukket Facebook-gruppe for KVINDEafdelingen, kommunikerer vi om træninger/ture/etc. Bliv medlem af Svendborg Mountainbike Klub og få adgang til Facebook-gruppen. 

 

Mødested for alle Træninger: Som udgangspunkt på parkeringspladsen ved Svendborg Sport- og Medieefterkole, Skårupøre Strandvej 3, 5700 Svendborg.

 

Træning/Sommerhalvåret 2021: 

I år har vi tre kvindehold med tre forskellige niveauer, alle med dygtige kvindelige trænere og hjælpetrænere. Vi kvinder er alle forskellige, men vores oplevelse i kvindegruppen er, at vi kvinder er gode til at løfte hinanden, til at støtte, heppe og rose hinanden. – Vi tør mere, når vi kan se, at andre kvinder i gruppen tør lave et hop, køre over en bro, forcere en skinny eller køre ned ad en stejl skråning. - Når du kan, så kan jeg også!

Udgangspunktet for Kvinder Motion er motion, hygge og fællesskab. Vi cykler ikke hurtigere end alle kan være med. Vi er store og små, ældre og yngre. Vi har stor fokus på sikkerhed og tryghed. Træningen er for alle klubmedlemmer og vil blive differentieret i forhold til niveauet i den fremmødte gruppe. Er du i tvivl, om det er noget for dig at køre på et af kvindeholdene, så mød op og kør med en gang eller to førend du bestemmer dig, eller ring og få en snak med en af de kvindelige trænere.

 

Begynder: Thea Ø Jacobsen, mobilnr: 61 33 37 74

Ny på MTB. - Holdet er for dig, der er helt ny på MTB eller måske har kørt lidt sti og spor på egen hånd, og som ønsker at blive bedre på din MTB. – Du får introduktion til de mest basale grundteknikker, der får dig trygt og sikkert gennem blå spor samtidig med, at vi har det sjovt. Alle på holdet får passende udfordringer i forhold til den enkeltes niveau. - Sikkerhed, tryghed og sjov er i højsæde, mens vi kører på sti og spor.

Fortsætter: Træner Jeanne Griff, mobilnr: 30 36 93 27

Mod på mere. – Holdet er for dig med den basale grundteknik på plads. – Vi bygger videre med mere grundteknik og konditionstræning, som får dig trygt og sikkert over forhindringer på blåt og rødt spor, mens vi har det sjovt! Vi kører både spor og sti.

Øvede: Træner Eva Kamelarczyk, mobilnr: (på vej)

Mod på endnu mere. – Dette hold er for dig, der har god kondition og grundteknik på plads, og som har mod på endnu flere udfordringer på rødt spor og måske endda sorte sløjfer samt lidt mere fart på cyklen. Tryghed, sikkerhed samtidig med at vi har det sjovt, er i fokus. Vi kører hovedsagelig rødt spor og ture i lokalområdet.

 

Vi glæder os til at se dig på holdet.

Hilsen Q-Trænerne og Svendborg MTB Klub