NYT FRA KVINDEGRUPPEN

05-03-2021

Så er der nyt fra kvindegruppen!!

OBS!!! Pr den 31. marts lukker Facebookgruppe ("KVINDER"), men vi åbner samtidig ny lukket gruppe - kun for klubbens kvinder. (Link bliver tilsendt ultimo marts via denne hjemmeside) - Vi vil stadig lægge info ud på klubbens hoved Facebookside og her på klubbens hjemmeside.

Klubtræningerne for den kommende sæson er netop faldet på plads. – I år kommer der tre hold: Begynder, Fortsætter og Øvet. – Alle kvindeholdene har rutineret og dygtige kvindelige trænere, og i år er holdene blevet yderligere styrket med en hjælpetræner/bagstop, så der er større mulighed for at give passende udfordringer i forhold til den enkeltes niveau. Samtidig er vi ikke så sårbare ift. aflysning ved sygdom og lignende. Se mere info er på hjemmeside medio marts.

De kommende 4 lørdage i marts har vi ÅBNE TRÆNINGSTURE for alle kvinder! Uanset om du er i klubben eller ej, så kom og kør med på ture rundt i lokalområdet. Vi kører i et tempo, hvor langt de fleste kan være med, og vi venter på hinanden! – Det vigtigste ved disse ture er, at vi får fundet cyklen frem, får luft i lungerne og km i benene, men mest af alt ondt i kinderne af at grine og have det sjovt sammen!! De fleste ture vil være på ca 25 km, men man kan jo hoppe af, hvis tid og energi ikke rækker på dagen. Tag din mor, søster eller veninde med og skulle der snige sig en enkelt ægtemand med på turen, så fred være med det! Selvom vi er i det fri, skal vi passe godt på hinanden, så bliv hjemme ved sygdomstegn.

Vi mødes på p-pladsen ved sports- og medieefterskolen kl. 10 (Undtagen den 20.) de følgende 4 lørdage:

Med forbehold for ændringer lyder turene således:

Lørdag den 6. marts, Jette Sielemann står for tur: Vi kører via øhavsstien og småvejen rundt ud omkring Ågårdsvej og retur af sti og vej til Hallingskoven, hvor vi afslutter på del af blåt spor. Turen er ca. 25 km og byder på en del højdemeter.

Lørdag den 13. marts, Thea Jacobsen står for tur: Vi kører tur-de-Svendborg – rundt på sti og vej og slutter på blåt spor. Turen er ca 25 km og byder på en del højdemeter.

Lørdag den 20. marts, Jette Sielemann står for tur: Vi kører Brændeskov rundt via vej og skovsti. Der er kun få højdemeter på denne tur. OBS! Vi mødes i buslommen i krydset ved Porthusvej og Ring Nord kl. 10!!!!!!

Lørdag den 27. marts, Susanne Ottosen (Sukki) står for tur: Thurø rundt via sti og vej, turen har kun få højdemeter.

 

HILSEN FRA Q-TRÆNERNE

Læs mere

NYT FRA LØBSTEAMET

01-01-2021

I Svendborg MTB har vi nedsat et løbsteam bestående af: Angelica Pedersen, Jette Sielemann, Rene Pedersen, Sune Rosendahl, Morten Lauritzen og Henrik Nørby (Mere info kommer op hjemmeside senere).

Udvalget vil stå for løbsarrangementer og andre sociale events. Med opbakning fra alle klubbens medlemmer! 

Vi har nyligt besluttet at arbejde på følgede: 

- KIDSCUP d. 11. September 2021. Et løb vi afvikler i samarbejde med DGI. Er målrettet U6 til/med U14. Mere info følger

- KVINDELØB d. 11. September 2021. Et nyt tiltag som vi "brygger" videre på. Mere info følger.

- KLUBMESTERSKAB d. 3. Oktober 2021. "Nu skal det være!!!". Mere info følger

- NYTÅRSLØB d. 31.12.2021. Nyt løb som skal afslutte året på en frisk og hyggelig måde. Mere info følger.

Derudover afvikler vi jo BISSEN 2021 !!! Vores absolutte 1. prioritet!.

& der afvikles løb på regions-/nationalt plan (bl.a. Power-Cup og Shimano-Ligaen), som flere af klubbens ryttere deltager i.

Vi glæder os til at CORONA´n slipper sit tag i Danmark´s foreningsliv og at vi kan samles igen. STAY TUNED!!!

Læs mere