Fra Løbsteamet

01-01-2022

Svendborg MTB har nedsat et løbs- og eventteam bestående af: Angelica Pedersen, Jette Sielemann, Rene Pedersen, Sune Rosendahl, Morten Lauritzen og Henrik Nørby.

Teamet vil stå for løbsarrangementer og andre sociale events. Med opbakning fra alle klubbens medlemmer! 

Vi har netop lavet årshjul for 2022 for klubbens aktiviteter. Det vil løbende blive ajourført, så det er med forebehold for ændringer!

Allerede 5. februar er klubben vært ved PowerCup, og vi har netop sendt mail ud til alle medlemmer, så vi ved fælles hjælp kan afvikle en forrygende afdeling af Cuppen.

I 2022 vil vi gentage succesen og afholde Kids Cup og Kvindeløb i september. KidsCup afvikles i samarbejde med DGI, og er målrettet U6 til/med U14. Mere info følger!

Vores klubmesterskab i 2022 afvikles atter i oktober, lige inden vi lukker ned for de ugentlige træninger og går på efterårsferie. Nytårsløbet var en stor succes i 2021 og bliver gentaget i mellem jul og nytår. Den helt store nyhed i 2022 ift løb er klubbens XCO løb i august - meget mere info følger.

Udover alle vores løbsaktiviteter, så vil vi selvfølgelig gentage successen med vores hyggelige og sjove sommerfest og som noget nyt, vil vi have to klubaftener i henholdsvis marts og november, hvor vi har forskellige emner/temaer på tapetet - mere info følger.

PS: ER DER NOGLE AF MEDLEMMERNE, SOM KUNNE TÆNKE SIG AT VÆRE EN AKTIV DEL AF LØBSTEAMET - SÅ SIG TIL !!

Mail til Jette Sielemann på: jette.sielemann@gmail.com