Ny tøjserie

26-12-2021

NÆSTE BESTILLING 1/9 2023! VI HAR ET MINDRE LAGER

Det har længe været klart, at hvis man var den mindste smule "rund i betrækket", så var vores eksisterende tøjserie fra Alé ikke et førstevalg. 
- Samtidig er der de seneste år sket meget indenfor tøj til MTBfolket, derfor gav bestyrelsen i efteråret 2021 klubbens tøjteam mandat til at lave en ny trailserie.

Tøjteamet har valgt at gå med Enduroserien fra Trimtex, som vi har fået lavet i et super lækkert og moderne design, der er tro mod klubbens farver og logo. - Endvidere har vi tilføjet en fræk detalje på kvindetøjet i orange. - Denne farve er valgt, da blå og orange komplimenterer og fremhæver hinanden.

Vi tilbyder en lang- og kortærmet shirt samt en baggy shorts til både mænd, kvinder og børn til en favorabel pris. Serien kan bestilles via webshoppen her på hjemmesiden.

Vi vil IKKE have tøjet på lager, men vil fremover lave bestillinger 2 gange om året. Frist for næste bestillinger er den 01.05.23, så vi kan nå at få tøjet hjem inden sommerferien.

Det er kun klubbens medlemmer, der kan bestille tøjet. Man skal logge ind på sin profil her på hjemmesiden og gå i webshoppen.
Ved hvert enkelt stykke tøj er der link til størrelsesguide og link til 3D visning. OBS! 

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod den nye trail tøjserie!

På vegne af tøjteamet og bestyrelsen.