Sæsonafslutning - MTB-Orienteringsløb

Antal tilmeldte: 30 Pris: 0 DKK Lokation:
Hallingskovvej
5700 Svendborg
Dato:
01-10-2022 10:00 - 13:00
Sidste frist for tilmelding:
29-09-2022
Beskrivelse

Lørdag den 1/10 afholder vi fælles sæsonafslutning for alle holdene i Svendborg MTB Klub.

 - Tidligere har vi afholdt et XC løb, hvor vi har kåret klubmestre i forskellig klasser. Da vi ser en ændret adfærd i klubregi, hvor der er færre og færre, der kører XC og flere og flere, der kører trail/trailcup, motionsløb/ture, hvor der er mere fokus på teknik og socialt samvær end på konkurrence, har vi i år valgt at lave et MTB-orienteringsløb, hvor fokus er på det sociale samvær, samarbejde, viden om klubben, sporet og området fremfor at konkurrere. 

Man starter/slutter på p-pladsen ved blå sporstart på Hallingskovvej.

Vi har lavet et kort med 10 poster fordelt på både rødt og blåt spor. Man bliver sendt afsted i grupper af max 3 medlemmer med ca 2 minutter imellem.

Børn under 15 år kan have én voksen med rundt, fx en forælder eller en søskende, der kan hjælpe til fx at læse tekst mm.

Efter fælles velkomst og info, bliver grupperne sendt afsted med 2 minutters mellemrum.

Hver gruppe få kortet 2 minutter før de kører. Man har 1 time til at samle info fra posterne. Hver post har et bogstav. Gruppen skal danne et bestemt ord af de 10 bogstaver. Enkelte poster har et spørgsmål med 3 valgmuligheder, der giver forskellige bogstaver. Hvis man svarer forkert, får man forkert bogstav, der besværliggør at finde det rette ord. Ved andre poster skal man lave selfies af gruppen, så alle i gruppen er med rundt. Retur afleveres kortet med det ord, som man mener, at de 10 bogstaver skal danne. Når alle er i mål, trækker vi et vilkårligt kort, hvis ordet er rigtigt, og man kan vise selfies fra de rigtige poster, så vinder det pågældende hold en præmie.

Vi har stykket det sådan sammen for at få så meget konkurrenceelement ud af arrangementet som muligt og samtidig mere fokus på sammenhold, viden om området og klubben, så arrangementet ikke handler om at komme først, men mere om fællesskab

TILMELDING SKER HER!

Man behøver ikke at lave grupper på forhånd. Alle tilmelder sig enkeltvis i eventet, også søskende og forældre, der ikke er medlem af klubben!!! Også jer der bare kommer for at være med til det sociale og ikke vil køre løbet skal tilmelde jer I eventet!!

Håber at vi bliver mindst lige så mange som ved sommerafslutningen. Selvom I ikke vil køre med, så kom og hæng ud i målområdet på p-pladsen ved Hallingskovvej. Forældre og søskende er også velkommen i målområdet, hvor vi slutter af med en knækpølse fra grillen samt kaffe/kakao og kage.

Husk at melde alle til uanset om man er medlem eller ej, så vi ved hvor mange, der kommer!

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK