Kvindeafdelingen

Aktuelt er der flere organiserede fælles træninger om ugen i sommerhalvåret. Og mange cykler supplerende hertil i smågrupper eller alene. Dette er helt uorganiseret og uden faste strukturer. Facebook bliver flittigt brugt til at aftale den næste tur.
Mødested: Som udgangspunkt på parkeringspladsen ved Svendborg Sport- og Medieefterkole Skårupøre Strandvej 3, 5700 Svendborg.

Sommerhalvåret: 

Mandag kl. 17.30 – 19.00.

 • Kvinder Motion
  – Udgangspunktet for Kvinder Motion er motion, hygge og fællesskab. Vi cykler ikke hurtigere end alle kan være med. Vi er store og små, ældre og yngre. Vi har stor fokus på sikkerhed. De træningsdage, hvor vi er nok, deler vi ind på niveaudelte hold. Kører vi løb er det gerne lange de lange seje Marathon uden de store tekniske udfordringer
  Træner: Jeanne Jepsen, Mail: jeanne22@live.dk Telefon: 30369327

Onsdag kl. 17.30 – 19.00.

 • Fortsætter M/K
  – Vi har mod på mere. Vil gerne have tekniske udfordringer og ser frem til løbende at blive udfordret og teknisk bedre. Tempoet er højere og når lejligheden byder sig deltager vi gerne i løb.
  Trænere: Lærke Tuemand (42436926) & Annika Henriksen (30110419)
 • Ræser M/K
  – Aller bedst er det, når der er konkurrence. Selvfølgelig er det godt med almindelig motion, men målet med træningen er at blive bedre – opnå bedre resultater ved de løb som sæsonen byder på. Nogle har licens og flere overvejer.
  Trænere: Kewin Kamelarczyk (60153937) & Morten Lauritzen (22827350)
 • Trail M/K
  – På Trailholdet vælger vi ikke altid den hurtigste linje, men den sjoveste. Holdet er for dig der elsker at lege på de tekniske passager eller nørde en udfordrende feature. Vi træner alt fra grundposition og svingteknik til bunnyhop og endos. Vi er ikke bange for at få lidt sved på panden, så længe vi har det sjovt og en mountainbike mellem benene:) Holdet er for dig der har de grundlæggende færdigheder
  Træner: Daniel Fog, Tlf.: 60608291

En typisk træning vil bestå af opvarmning, tekniktræning og fysisk træning på det blå og røde spor i Hallindskoven og Stevneskoven.

Træningen er for alle klubmedlemmer og vil blive differentieret i forhold til niveauet i den fremmødte gruppe. Så mød op, hvad enten du er raket eller motionist.

Søndag kl. 09 – 12.00

Mødested: Solo Fitness, Johs Jørgensens Vej 10, 5700 Svendborg

Her mødes vi på p-pladsen ved Solo Fitness og træner sammen med flere af byens andre mtb’ere. Træningen vil primært stå på langtur (eller korttur, hvis det er det man har ben til) på Sydfyn. Hvor turen går hen afgøres ved fremmøde.

I skolernes ferier holder vi som udgangspunkt fri, men andet kan besluttes på ad hoc basis – hold øje med klubbens facebook side for updates.

Følg os på FB – Kvinder i Svendborgs MTB – eller kontakt Inge-Lise Bang mail: ingelise.bang@gmail.com, hvis du kunne tænke dig at køre med.

Ad hoc.

Følg med på klubbens Facebook side, her annonceres løbende forskellige tilbud om træning. Det kan eventuelt blot være et medlem, som måske senere samme dag søger nogen at køre en træningstur sammen med, eller et forslag om at vi mødes i Svanninge søndag formiddag. Du kan også selv skrive ud, hvis du søger nogle at cykle med. Skriv gerne mødested, turens længde og dine ønsker til tempo – så forventninger indbyrdes hos de fremmødte stemmer overens.

Instruktion

På Facebook annonceres også ind imellem forskellige tilbud om instruktion, nogle gange er tilbuddet gratis og nogle gange betales et gebyr for at deltage. Dette er et område som klubben prioriterer højt og løbende betaler for instruktører. Har du ikke tidligere modtaget instruktion, kan det kraftigt anbefales at deltage. Instruktionen kombineres ind i mellem med ”Åbent Spor”.

Klubture

Sædvanligvis arrangeres en klubtur i for- og efterår i en forlænget weekend til Harzen, Slettestrand, Silkeborg eller lignende steder. Her kan alle deltage. Typisk er vi 15-40 deltagere på sådanne ture.

Programmet varierer, vi opsøger lokale spor og kører længere dagsture, hvor vi efter niveau inddeler os på hold. Vi bor typisk på vandrehjem, pensionater eller mindre hoteller for at gøre prisen så rimelig som mulig. Kørslen er i egne biler, med koordinering af kørelejlighed til de som ønsker dette. Klubture annonceres på Facebook.