Glædelig jul

Så nærmer julen sig. Så hvorfor ikke forkæle sig selv eller sin kone/mand og børn. Eller måske alle på en gang. Der er nemlig nu åben for kontingent indbetaling og dermed medlemskab af Svendborgs og Fyns største MTB fællesskab – Svendborg Mountainbike Klub.

Som altid følger der gode gaver med under træet blandt andet kan nævnes:

 

 1. Fællesskab (Træninger, ture, kurser, klubaftenener og sporbygning)
 2. Stærk medlemsrabat på Skovhuggeren. Du får hele 50% refusion på SKOVHUGGEREN.
 3. Stærkt ungdomsarbejde / største ungdomsafdeling på Fyn.
 4. Adskillige hold som tilbyder træning til alle typer ryttere.
 5. Med til at præge udviklingen af MTB i Svendborg Kommune. Både sporten og sporene. Svendborg MTB har drevet arbejdet med sporet i Stevne- og Hallindskovene.
 6. Muligheder for at præge og deltage i udviklingen af det nye Trailcenter i Hallindskoven.
 7. Med til at udvikle og afholde de store løb på Sydfyn. BISSEN MTB og POWERCUPPEN.
 8. Deltagelse i åbent klubmesterskab med tidstagning.
 9. God medlemspris på kurser og ture i ind- og udland.
 10. Klubtøj i høj kvalitet til fordelagtig pris.
 11. Tilskud til udvalgte løb (2020: 50% på Outdoor Sydfyn MTB RACE og 50% på den samlede tilmelding på Powercuppen, samt tilskud på ca. 600 kr. ved ved samlet tilmelding på SHIMANO LIGAEN)
 12. Mulighed for at tegne licens gennem DCU.

 

Klubben kan tilbyde MTB kørsel for kvinder i alle aldre og niveauer. Vi tilbyder i sommer halvåret mere end 10 forskellige hold m/k, så der er mulighed for at finde lige det hold der passer dig.
Mandfolk på Mountainbike er vores seneste skud på stammen. Et integreret fællesskab for ryttere hvor det sociale, humoren, turene i det Sydfyns er i hovedsæde.

Der bliver løbende arrangeret ture. Nogle er til forskellige motionsløb som Outdoor Sydfyn, Prison Break. Vi har en fast tur til Blåbjerg i efterårsferien med socialt indhold. I 2019 var der en klubtur til Gendarmstien i det Sønderjyske.

Vi har som klub med aktier i alt hvad der har med mountainbike på Sydfyn at gøre. Lige fra det kommende Traincenter i Hallindskoven, til udvikling af sporten.. Vi øver vores indflydelse på det politiske niveau, vi er i dialog med turistorganisationerne gennem samarbejde på mange fronter. 

Vi har mange forskellige medlemmer. Det fælles for medlemmer er interessen for mountainbike sporten og livet i naturen. Vi er et bredt fællesskab som rummer individualisten såvel som familien. 

Vi er en del af Fyns (+Vejle og Fredericia) eneste MTBcup. Derfor afvikler vi i samarbejde med PowerCuppen årligt en afdeling i Svendborg.


Vores klart største event er MTB løbet BISSEN. BISSEN er blevet en nyklassiker inden for MTB motionsløb i Danmark. Arrangementet trækker hver år ca. 850 ryttere til Svendborg. BISSEN er samtidig fortællingen om en by, et værft og et fællesskab. Bissen vandt i 2018 prisen for årets bedste cykelevent i Danmark.

Herudover har vi en del mindre arrangementer, Bissen Light Ride, Bike‘n’Burger m.m.Vi har Klubmesterskab med tidstagning og teknikkurser med ekstern instruktør. 

Så der er ikke nogen undskyldning. Indmeld dig NU:) lige her: Indmeldelse

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *