OBS!! OBS!! AFLYSNING AF SPORINDVIELSE OG KLUBMESTERSKAB

OBS!! OBS!! AFLYSNING AF SPORINDVIELSE og KLUBMESTERSKAB DEN 23. SEPTEMBER – KLUBMESTERSKAB UDSKYDES TIL DEN 28. OKTOBER

 

Kære Klubmedlemmer. Grundet forskellige omstændigheder har klubbens bestyrelsen og Naturturisme i fællesskab besluttet ikke at afholde den planlagte sporindvielse og åbent klubmesterskab nu på lørdag, den 23. september.

Dette er vi naturligvis utrolig rigtig kede af. Begge arrangementer afholdes på senere tidspunkter. Klubmesterskabet har vi valgt at udskyde til den 28. oktober. Det giver os mulighed for at markere sæsonafslutningen, da vi selv samme weekenden overgår til vintertræning. De folk som allerede har tilmeldt sig får automatisk deres registrering flyttet til den 28. oktober (er man forhindret i at deltage den 28/10 vil man få sine penge refunderet).

Alle som har tilmeldt sig vil modtage en mail om hvordan de skal forholde sig. Ønsker du at tilmelde dig til d. 28 oktober, skal du blot registrere på den tidligere udsendte tilmeldingsmodul. Til indvielse af mtb-sporet nu på lørdag var flere politikere inviteret. Desværre var ingen i stand til at deltage – grundet sammenfald af arrangementet med de politiske budgetforhandlinger i Svendborg Kommune. Sporindvielsen udskydes i stedet til foråret 2018 – hvor vi også vil have fået bygget den sidste sløjfe på det nye spor.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *